Pen Drive Maths Optional Courses

  • Home
  • -
  • Pen Drive Maths Optional Courses
Image

Pen Drive Maths Optional Courses

Pen Drive Mathematics Optional Course Classes for IAS, UPSC, IFS, IFoS, Civil Service Examinations will be available Now. You can watch these videos any no. of times in your Laptop or Desktop. Internet connection is not required at all. If you have an Internet connection then purchase our Online Mathematics Optional Program Course.

We have 4 kinds of plans namely, Silver, Gold, Platinum, and Double Platinum Pen Drive Mathematics Optional course. You can select any one of the following whichever is more suitable, comfortable, and convenient for you. The only difference between these plans are validity periods and price but the content is the same i.e., no videos. Why are you waiting, Please hurry up for your Maths Optional Preparation in your IAS selection?

Check out our Mains Test Series

Watch our videos at: Mathematics Optional Channel

  1. What is the meaning of “Including all things”?

Ans: Including all things means that you will get free Maths Optional Study Materials, 18% Service Tax as per Govt India new rules, 4 types of free Mathematics Optional Test Series i.e., During the course, Revision Test Series, Mains Mathematics Optional Test Series before prelims and lastly Mains Mathematics Optional Test Series after Prelims.

2. What is the meaning of “Daily target” as in the mentioned table?

Ans: You have to finish the course on time. The average time we mentioned here is that to finish the Online Maths Optional course in time without any delay in finishing our Online Maths Optional Course. Maybe you can watch more or less depends upon your mood.

 3.System Requirements?

Ans: Any Desktop or Laptop.

  4. How to play videos through?

Ans: Just use your user name and password which we have given to you at the time of admission. detailed instructions are sent by email.

5.Can I extend validity later on?

Ans: As per your request we can extend the validity.

  6.From which date my validity start?

Ans: Validity starts from the day when you receive the Pen Drive Mathematics Optional Course.

  7. Anything I have to pay during the Pen Drive Course?

Ans: Don’t pay anything in between once you have enrolled said the course.

 11. Will Pen Drive Maths Optional Course work on Smartphone?

Ans: No, Pen Drive Maths Optional Course cannot work in Smartphone

12. Will Pen Drive Maths Optional Course work in Tablet?

Ans: No, Pen Drive Maths Optional Course cannot work in Tablets

13. Can I copy the videos to pen drive?

Ans:  Yes, Of course, you can

14.Will Pen Drive Maths Optional work in two systems at the same time?

Ans: No, Pen Drive Maths Optional will work only in one system at a time.

15. Do I need the internet at the time of using the Online Maths Optional course?

Ans: No, Pen Drive Maths Optional course is completely Offline.  You don’t need any internet further.

16. What, If I need to format my system?

Ans: Yes, you can play videos afterward too There are no restrictions on the number of users. You can play videos on one system but only on one system at a time. As we mentioned before just login into your account to play Pen Drive Maths Optional videos.

17. What do you mean by validity?

Ans: Videos are encrypted with time validity. Videos won’t play after given the validity of time.

18.What If your password forgot?

Ans: The user name is not changeable but the password you can change later. therefore if you forgot the password, then don’t worry, we will give a new one but it will take 1 working day for us. simply you can email us.

student Requirements

Lectures 135
Duration 6 Months
Skill level NA
Language English/Hindi
Students 20
Certificate NA

CURRICULUM

SECTION 1:
Gmap Helper